VoiceTronics levert naast internet & telefoniediensten ook steeds vaker clouddiensten. Hiermee creëren wij het one-stop shop model, waarmee u verzekerd bent van een feilloze integratie van de diverse producten en diensten. 

VANAD Social - Het beheren van al uw social media kanalen!

Zorg voor tevreden klanten en reageer (proactief) op vragen en klachten, direct vanuit één geïntegreerde oplossing voor messaging via WhatsApp en Facebook Messenger. OBI4wan haalt de smartphone uit het proces en stelt je in staat om samen met je team persoonlijk en laagdrempelig te communiceren met je klanten.

Vanaf € 70,00 per maand.

 

VANAD Aloha

VANAD Aloha is de challenger in Omni-Channel Customer Engagement & Contact Center oplossingen. Het is een 100% Cloud oplossing met naadloze integratie mogelijkheden die verder gaan dan het Customer Contact Center.

Het platform is ontstaan vanuit de behoefte van ons eigen Contact Center. Wij begrijpen de cruciale rol van uw Contact Center agenten en de constant complexer wordende klantinteracties en leveren de ‘one of a kind’ oplossing voor de ultieme Customer Engagement.

Met VANAD Aloha kunt u uw klanten bedienen over alle kanalen waaronder Inbound- en Outbound telefonie, E-mail, WhatsApp, WebChat én Social. Daarnaast biedt VANAD Aloha u uitgebreide functionaliteiten zoals Rapportages, Kwaliteitsmanagement, Planning, Kennis Management en Medewerker status. 

Vanaf € 50,00 per maand

 

VoiceTronics Music

VoiceTronics Music is een innovatieve achtergrondmuziekdienst voor ondernemingen die muziek afspelen in openbare of zakelijke ruimtes, zonder dat de 
ondernemer hiervoor jaarlijkse licentiekosten betaalt aan organisaties als Buma/Stemra of SENA. VoiceTronics Music is specifiek gericht op bedrijven die in openbare- of zakelijke ruimtes gebruik willen maken van achtergrondmuziek. Zo hebben ze eenvoudig en voordelig toegang tot muziek van topkwaliteit, die bovendien kopers of andere aanwezigen niet afleidt met herkenbare muziek.

De muziekspeler is “browser based” en dus toegankelijk op de meeste apparaten met internettoegang (laptop, pc, en tablets).

VoiceTronics Music is eenvoudig te bedienen. Kies uit drie genres (lounge, pop, chart) en kies de afspeelknop. De drie muziekkanalen zijn specifiek ontwikkeld om een prettige sfeer te creëren voor klanten en personeel. VoiceTronics Music is een zakelijke achtergrondmuziekdienst in tegenstelling tot consumentenproducten Spotify & Deezer die zakelijk niet gebruikt mogen worden.

VoiceTronics Music biedt een dienst met muziek waarvan de rechten door artiesten in eigen beheer worden geëxploiteerd via het muziekbedrijf Tribe of Noise. Deze organisatie deelt de opbrengsten van de zakelijke muziekdienst direct met de participerende artiesten.

VoiceTronics Music heeft de volgende voordelen voor de ondernemer:

  • Gewoon af te spelen via de internetbrowser op de computer.
  • 3 Muziekkanalen, geen reclames, 100% echte muziek.
  • Geen jaarlijkse Buma/Stemra en Sena licentiekosten.
  • VoiceTronics Music is een zakelijke dienst in tegenstelling tot Spotify.

Prijs per maand: € 15,00