Internet

Zakelijk internet

Internet is naast telefonie een zeer belangrijke dienst van VoiceTronics. Door telefonie en internet bij dezelfde provider neer te leggen, heeft u als klant de meest optimale oplossing. Niet alleen op gebied van kosten, maar ook op gebied van zeer snelle ondersteuning.

VoiceTronics heeft de best denkbare oplossing voor bellen en internetten via glasvezel. Door een nauwe samenwerking met glasvezelleveranciers worden alle diensten rechtstreeks gecommuniceerd.

Specialist in breedband en glasvezel!

Als specialist op het gebied van VoIP hebben wij veel ervaring met alle mogelijke verbindingen. Wij beheersen deze materie van a tot z. Van ADSL tot glasvezel. Samen met u inventariseren wij graag welke oplossing voor uw bedrijf en uw situatie het best is. Dat is onder andere afhankelijk van uw wensen ten aanzien van bereikbaarheid en snelheid van datatransport. Ingewikkeld? U zult verrast zijn.

Glasvezelverbindingen

Vrijheid is geen keuze hoeven maken tussen snelheid en kwaliteit. Met de glasvezeldienst van VoiceTronics hoeft dat ook niet. Met uw eigen glasvezelaansluiting profiteert u maximaal van snel en stabiel internet. Dus met uw glasvezelaansluiting kunt u onbeperkt internetten, bellen met voice over IP, uw pand bewaken met slimme camerasystemen, videoconferencen en het systeem hoeft nooit meer te bufferen tijdens het verzenden van grote databestanden of streamen met haperingen.

Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid

Alleen via glasvezel gaat het uploaden van bestanden net zo snel als downloaden. Het voordeel hiervan merkt u bijvoorbeeld bij het surfen op internet, verzenden van zware (foto)bestanden of het maken van een online back-up. Glasvezel levert u een flinke tijdsbesparing op!

In "onze" regio zijn er een aantal zéér interessante glasvezelprojecten actief die veelal worden aangelegd voor- en door de ondernemers zelf. 

VoiceTronics is actief betrokken bij diverse glasvezelprojecten, wij hanteren hiervoor vaste prijzen: klik hier voor de prijslijst.

Voor prijzen van onze zakelijke internetverbindingen op het netwerk van KPN, Eurofiber of Tele2 kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs op telefoonnummer 073 518 60 60.

ADSL, VDSL en FTTH

De internetverbindingen over het kopernetwerk, zoals ADSL en VDSL, kunt u bij ons aanvragen. De levering is afhankelijk van de beschikbaarheid op uw adres. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 

Klik hier voor de prijslijst xDSL / FttH internetverbindingen

 

Is uw bedrijf ook zo afhankelijk van een goede internetverbinding? Wij geven u graag 5 goede redenen om te kiezen voor de meest stabiele verbinding: Glasvezel!