Glasnet Kaatsheuvel

Glasnet Kaatsheuvel het initiatief

Het initiatief om een glasvezelnetwerk aan te leggen op bedrijvenpark Kaatsheuvel komt voort uit de samenwerking tussen de Stichting Ondernemend Loon op Zand, de Gebiedscommissie bedrijvenpark Kaatsheuvel en de Gemeente Loon op Zand. Ondernemers merken dat in deze tijd de ADSL verbindingen over koper niet meer voldoen aan de huidige eisen. Een glasvezelverbinding is daarentegen supersnel, veilig en kostenefficiënt en maakt ook onbeperkte innovaties mogelijk. Hierdoor wordt de concurrentiepositie van zowel bedrijvenpark Kaatsheuvel als de gevestigde bedrijven vergroot. Met een glasvezelverbinding van Glasnet Kaatsheuvel bent u klaar voor de toekomst!

Connectie met AMS-IX Amsterdam Internet Exchange 

Glasnet Kaatsheuvel wordt gekoppeld aan het bestaande redundante netwerk van ParkNed Waalwijk. Via ParkNed heeft Glasnet Kaatsheuvel een rechtstreekse verbinding met AMS-IX. AMS-IX is één van de grootste digitale knooppunten ter wereld. Vanuit dit punt wordt landelijke en wereldwijde toegang verschaft aan internet service providers.

 

Wilt u ook meedoen?

Glasvezel betekent ook maximale keuzevrijheid uit alle beschikbare diensten. Op het
glasvezelnetwerk van Kaatsheuvel bieden wij onze glasvezeldiensten aan. U kiest
eenvoudig via het bestelformulier welk abonnement het beste bij u past. 

VoiceTronics levert meer......

Naast deze internetdienst levert VoiceTronics ook geld besparende en nuttige diensten zoals telefonie (Voice over IP) en diverse andere cloud diensten welke binnen handbereik zijn nu u beschikt over onze glasvezeldienst!

Downloads