Glasnet Kraaiven

Glasnet Kraaiven

Glasnet Kraaiven, 'powered by FiberRevolution!’ zal in 2016 gerealiseerd worden. Hiermee wordt glasvezel voor alle op Kraaiven gevestigde bedrijven haalbaar. 

Het gebruik van New Media, Social Media, Internet, cloud computing en allerlei andere vormen van ICT dienstverlening resulteren erin dat alle organisaties afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van informatiestromen. Een betrouwbare en snelle infrastructuur is een vereiste.

De missie van FiberRevolution! is om bedrijven, organisaties en instellingen in Nederland de mogelijkheid te bieden aan te sluiten op hoogwaardig, open en betaalbaar glasvezel: Het communicatienetwerk van de toekomst!

 

Wilt u ook meedoen?

Glasvezel betekent ook maximale keuzevrijheid uit alle beschikbare diensten. Op het
glasvezelnetwerk van FiberRevolution! bieden wij onze glasvezeldiensten aan. U kiest
eenvoudig via het bestelformulier welk abonnement het beste bij u past. 

VoiceTronics levert meer......

Naast deze internetdienst levert VoiceTronics ook geld besparende en nuttige diensten zoals telefonie (Voice over IP) en diverse andere cloud diensten welke binnen handbereik zijn nu u beschikt over onze glasvezeldienst!

Advies nodig?

VoiceTronics komt graag bij u langs voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw bedrijf of instelling. Belt u voor een afspraak met één van onze adviseurs op het telefoonnummer 073-5186060

Downloads