Nieuws

Bellen met MS Teams

VoiceTronics introduceert nu, naast de gecertificeerde SIP trunk, ook een volledige integratie met Microsoft Teams! Het grote voordeel van VoiceTronics Teams is dat er geen compromissen zijn in functionaliteit. Bedrijven kunnen als voorheen gebruik blijven maken van het bestaande nummerplan met verkorte doorkiesnummers. Losse telefoontoestellen zijn overbodig geworden. VoiceTronics Teams integreert namelijk vast en mobiel waardoor de gebruiker rechtstreeks met het hoofdtelefoonnummer vanuit de Microsoft Teams app kan bellen en gebeld worden. Ook wanneer een Microsoft Teams gebruiker even niet beschikbaar is kan het gesprek worden doorgeschakeld naar de receptioniste, groep, doorkiesnummer of extern nummer.

Junior Support Engineer M/V

Ben jij op zoek naar een ICT startersfunctie met toekomstperspectief? Een werkgever die jou begeleidt gedurende je carrière, aandacht heeft voor jouw wensen en ambities en waar je kunt doorgroeien? Word dan onze nieuwe collega!

COLIGO - Altijd en overal eenvoudig samenwerken

Alle communicatieoplossingen geïntegreerd in één werkplek voor ultiem gebruiksgemak, zeker ten tijde van de social distance.

PROJECT ENGINEER

Wij zoeken een PROJECT ENGINEER! Iets voor jou? Solliciteer direct!

eSIM

Binnenkort bieden we de eSIM aan. De functie ervan is hetzelfde als een sim-kaartje dat wat je gewend bent, maar dan zit het ingebouwd in het device. Het maakt eenvoudig verbinding met het mobiele netwerk en kan in veel meer apparaten dan alleen smartphones. Zowel nationaal als internationaal vrij eenvoudig op afstand te downloaden en direct te gebruiken.

Vacature Systeembeheerder

Wij zoeken een Systeembeheerder!

VoiceTronics en Connectivity Solutions bundelen hun krachten

Vanaf 1 april 2019 bundelen wij onze krachten met Connectivity Solutions. Dit IT- en telecombedrijf is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en voorziet voornamelijk in creatieve en veilige IT-oplossingen. Wat verandert er voor u? Vanaf 1 april 2019 ontzorgen we u ook graag op IT-gebied. We adviseren u bijvoorbeeld over diverse IT-mogelijkheden om uw efficiëntie te verhogen. Denk aan veilig werken in de Cloud, overal en vanaf ieder device inloggen op het netwerk en netwerkbeheer. Uiteraard kunt u bij ons nog steeds terecht voor uw vertrouwde telecom- en internetdiensten. Wilt u meer weten over onze diensten of over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op, telefoon 073 518 60 60.

VoiceTronics doneert

Op 19 december heeft VoiceTronics € 5.000,- gedoneerd aan Stichting Leergeld Heusden. Middels deze donatie willen wij onze klanten en relaties bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar.

STEM NU OP ONS!

COM8 INNOVAPHONE AWARDS 2017 Als reseller zijn wij genomineerd voor de Com8 innovaphone Awards 2017 met het beste project: Totaaloplossing telefonie en internet bij Stichting Maasduinen Zorg.

Mobiele prijswijzigingen per 1 augustus 2018

Per 1 augustus a.s. wijzigen de mobiele abonnementen.

ROAM LIKE HOME EUROPE

Roam like at Home (EU): vanaf 1 juni! Vanaf 1 juni 2017 kan men in het buitenland (binnen de Europese Unie*) bellen en internetten vanuit de standaard belbundel. Kijk hier voor de voorwaarden.

Tweede Kamer steunt kortere opzegtermijnen zakelijke markt

De Tweede Kamer gaat de telecomaanbieders dwingen het goede voorbeeld van VoiceTronics te volgen door de opzegtermijnen te beperken en de betrouwbaarheid van de dienst minimaal gelijk te stellen aan die van VoiceTronics.

'Slechte telefonische bereikbaarheid kost bedrijven omzet'

Het bedrijfsleven loopt per onderneming jaarlijks honderdduizenden euro’s mis als gevolg van een slechte telefonische bereikbaarheid of door slecht ontwikkeld commercieel gedrag van medewerkers die de telefoon opnemen. Dat stelt Quality Support op basis van resultaten verzameld uit ruim 380 telefonische bereikbaarheidsonderzoeken in 2014.

5 redenen om te kiezen voor zakelijk glasvezel

In de oriëntatie naar een passende internetverbinding voor uw bedrijf bent u het vast en zeker al eens tegengekomen: zakelijk glasvezel. Dat dit fenomeen nog steeds aan populariteit wint, staat vast. We zien het zelfs op onze eigen website. Van onze diensten is zakelijk glasvezel de best bekeken pagina. Ook bij onze klantenservice komt de vraag steeds vaker terug: “Waarom moet ik kiezen voor zakelijk glasvezel?”. We geven u vijf redenen

VoiceTronics biedt als één van de eerste providers 4G+

VoiceTronics, aanbieder van zakelijke vaste-, mobiele-, UC-, cloud- en dataoplossingen, komt in Nederland als één van de eerste provider met het snellere mobiele internet van 4G+. Deze nieuwe technologie combineert meerdere 4G-frequenties om zo hogere internetsnelheden te bereiken. Deze snellere variant van 4G is in bijna alle steden in de Randstad geactiveerd en is voor alle mobiele abonnementen van VoiceTronics met een databundel of Data Pack meteen beschikbaar.

VoiceTronics neemt OfficeTel over

VoiceTronics neemt per 1 augustus de activiteiten over van het Eindhovense OfficeTel, leverancier van maatwerk telecom-oplossingen. Dankzij de overname kunnen de klanten van OfficeTel kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vaste- en mobiele telefonie.

VoiceTronics neemt Kanters Telecom over

Per 19 januari 2015 neemt VoiceTronics de activiteiten van Kanters Telecom, specialist op het gebied van vaste telefonie, over. Kanters Telecom is sinds 1995 actief in de telecombranche. Oprichter Hans Kanters spreekt over een ‘geslaagde overname om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen’.