VoiceTronics BV zoekt iemand die onze communicatie om kan zetten tot middelen die leiden tot resultaat. Beschik jij over organisatietalent en gaat het ontwikkelen van producten en uitingen jou goed af, dan zoeken we jou.

Per 1 augustus zijn wij op zoek naar een:

Marketing & communicatie medewerk(st)er (20-28uur)

Als medewerk(st)er marketing & communicatie ben jij de spil in het web voor het opzetten en bewaken van al onze marketingactiviteiten, het aanpassen, opzetten en uitrollen van communicatiemiddelen voor bestaande en nieuwe producten en diensten, zowel offline als online. Als projectleider verwerk jij alle uitingen en begeleid je dit proces met externe partners daar waar nodig. Daarna optimaliseer je onze marketingcampagnes, zowel offline als online, eventueel onderbouwd middels een marketingcommunicatieplan.

Wat neem je mee?

 • Bij voorkeur een afgeronde MBO/HBO opleiding op het gebied van marketing & communicatie
 • Kennis en inzicht van online marketing in B2B
 • Je let op details en gaat nauwkeurig te werk, uitstekende beheersing van Nederlandse taal
 • Je bruist van ideeën zowel online als offline
 • Je weet van aanpakken, bent een doorzetter en bent flexibel
 • Je kunt goed zelfstandig werken


Wat ga je doen?

 • Je gaat middelen voor bestaande en nieuwe producten en diensten opzetten, lading geven, communiceren en bewaken en vertalen naar de diverse communicatiekanalen zoals website, e-mailmarketing, social media, digitale flyers, etc.
 • Daarna ga je aan het slag met het opzetten/optimaliseren van nieuwe campagnes/acties.
 • Je ondersteunt daarnaast vanuit jouw visie de ontwikkeling van onze communicatiekanalen.


Dit bieden wij jou:

 • Afwisselende en zelfstandige functie, die je zelf vorm gaat geven.
 • Een fijn team, marktconform salaris.


Wie is jouw nieuwe werkgever eigenlijk?

Wij, VoiceTronics B.V. zijn een IT- en telecombedrijf, gevestigd in Drunen. Wij voorzien onze klanten voornamelijk van creatieve en veilige IT-oplossingen en de beste maatwerk telecomdiensten. Hierbij staan efficiëntie, effectiviteit en de beste persoonlijke service centraal. Op dit moment bestaat ons team uit 15 personen en we groeien als kool. Als geen ander beseffen wij ons dat een groot deel van het leven uit werken bestaat, daarom moet het leuk zijn en voldoening geven. Voor ons bestaat dit uit twee dingen, de beste oplossingen bieden naar onze klanten en veel plezier hebben in een prettige werksfeer. De lat ligt hoog, want wij vinden dat onze klanten dat verdienen. Om dit te compenseren hebben we elke dag een heerlijke lunch, doen we regelmatig samen leuke dingen; kortom gezelligheid en ontspanning staan hier ook in een hoog vaandel.

Ben jij die marketing & communicatie medewerk(st)er die graag zelfstandig en boordevol ideeën deze functie omarmt en vorm weet te geven, stel je dan voor aan ons: stuur je motivatie met cv naar hrm@voicetronics.nl. Wil je meer informatie over deze job, bel dan Janneke Heetkamp: 073-5186060.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.