Ben je een ervaren systeembeheerder en op zoek naar een nieuwe uitdaging die verder gaat dan techniek? Werk jij zelfstandig, neem jij de verantwoordelijkheid voor jouw klanten, vind jij het vanzelfsprekend om goed contact te onderhouden met deze klanten en werk je graag mee aan de groei van ons bedrijf. Dan zoeken wij jou:

Systeembeheerder (full-time)

Als systeembeheerder werk je continue aan het verbeteren van de ICT beleving van onze klanten door functionaliteiten toe te voegen of juist te verbeteren. Je gaat voornamelijk aan de slag met het oplossen van storingen, het verwerken van aanvragen en het monitoren van de klantomgevingen vanaf de servicedesk. Verder voer jij regelmatig werkzaamheden uit op klantlocatie om storingen op te lossen, het realiseren van uitbreidingen of wijzigingen door te voeren.

Jouw dagelijkse werkzaamheden zien er in basis zo uit:

 • Oplossen van storingen in het besturingsysteem van Windows servers, desktops en notebooks;
 • Oplossen van hardware storingen en het afhandelen van reparatie met fabrikanten;
 • Configureren en onderhouden van Windows servers;
 • Werkplekbeheer;
 • Back-up controle;
 • Configureren van netwerk apparatuur zoals switches, routers en firewalls;
 • Ondersteunen van de klant bij het oplossen van problemen met bedrijfsspecifieke software;
 • Beantwoorden van allerhande klantvragen en initiëren van eventuele vervolgtrajecten;
 • Ondersteuning van Microsoft 365 (Sharepoint, Exchange, Intune), Azure.

Naast je dagelijkse werkzaamheden ondersteun je sales bij de configuratie van klantaanbiedingen, research & development. Denk daarbij aan:

 • Opzetten van klantaanbiedingen door gezamenlijke architectuur van serverconfiguraties, netwerkconfiguratie en security.
 • Je verdiept je in nieuwe technologieën van, met name Microsoft en Microsoft 365.

Wie is jouw nieuwe werkgever eigenlijk?

Wij: VoiceTronics en Connectivity Solutions hebben per 1 april jl. onze krachten gebundeld. Als IT- en Telecom bedrijf, gevestigd in Drunen, voorzien wij onze klanten voornamelijk van creatieve en veilige IT-oplossingen en de beste maatwerk telecomdiensten. Hierbij staan efficiëntie, effectiviteit en de beste persoonlijke service centraal.

Op dit moment bestaat ons team uit 12 personen en we groeien als kool. Als geen ander beseffen wij ons dat een groot deel van het leven uit werken bestaat, daarom moet het leuk zijn en voldoening geven. Voor ons bestaat dit uit twee dingen, de beste oplossingen bieden naar onze klanten en veel plezier hebben in een prettige werksfeer. De lat ligt hoog, want wij vinden dat onze klanten dat verdienen. Om dit te compenseren hebben we elke dag een heerlijke lunch, doen we regelmatig samen leuke dingen; kortom gezelligheid en ontspanning staan hier ook in een hoog vaandel.

Wat bieden wij? 

Je komt te werken in een professionele en intern informele organisatie met korte en directe communicatielijnen, teamwork/collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. Bovendien krijg je te maken met uitdagende projecten waarin je je vakkennis kunt toepassen. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief om processen en werkwijzen te optimaliseren en te verbeteren. VoiceTronics biedt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vrije dagen, een telefoon en een auto van de zaak.

Ben jij die systeembeheerder die graag onderneemt, zonder ondernemer te zijn, stel je dan voor aan ons: stuur je motivatie met cv naar janneke@voicetronics.nl. Wil je meer informatie over deze job, bel dan met Geert van Hout: 088 - 622 20 88.