VoiceTronics biedt als één van de eerste providers 4G+

VoiceTronics, aanbieder van zakelijke vaste-, mobiele-, UC-, cloud- en dataoplossingen, komt in Nederland als één van de eerste provider met het snellere mobiele internet van 4G+. Deze nieuwe technologie combineert meerdere 4G-frequenties om zo hogere internetsnelheden te bereiken. Deze snellere variant van 4G is in bijna alle steden in de Randstad geactiveerd en is voor alle mobiele abonnementen van VoiceTronics met een databundel of Data Pack meteen beschikbaar.

Randstad

Vooral in steden maken meer mensen en bedrijven gelijktijdig gebruik van het mobiele netwerk. Juist op deze plekken is er dus behoefte aan meer bandbreedte. Daarnaast is in Nederland het mobiele dataverbruik enorm toegenomen. Om iedereen in deze drukke gebieden ook snel mobiel internet te kunnen leveren, wordt 4G+ eerst in de Randstad uitgerold. VoiceTronics levert 4G+ in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In de loop van het jaar moeten gebruikers in meer steden de beschikking krijgen over de snellere 4G-variant.

Supersnelheid

4G+ haalt een supersnelheid van 225Mbit/s. Dit komt doordat de technologie frequentieblokken van 5MHz combineert, die ieder een snelheid van 37,5Mbit/s kunnen leveren.

Smartphones

4G+ is te gebruiken op bijna alle nieuwste modellen smartphones, zoals de Samsung Galaxy S6, Note 4 en de HTC One M9. Gebruikers van de Iphone 6 hebben nog niet de mogelijkheid sneller te internetten met 4G+.