Per 1 april 2019 bundelen wij onze krachten met IT- en telecombedrijf Connectivity Solutions, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. VoiceTronics zal de telecomdiensten van Connectivity Solutions overnemen. Connectivity Solutions zorgt er op haar beurt voor dat we u vanaf heden ook kunnen adviseren en ondersteunen op IT-gebied. Het verenigen van kennis en inzicht biedt voordelen voor beide bedrijven, maar voornamelijk voor partners en klanten.

Een stevige basis

De samenwerking met Connectivity Solutions vloeit voort uit de gedeelde bedrijfsfilosofie: efficiëntie, effectiviteit en uitstekende service staan centraal. Bovendien sluiten de IT- en telecomactiviteiten van beide bedrijven perfect op elkaar aan. Deze stevige basis zorgt ervoor dat de capaciteit en het kennisniveau wordt geoptimaliseerd en dat we klanten vanaf heden nog beter van dienst kunnen zijn.

Klantgerichter werken

De samenwerking is tweeledig en zet de klant centraal. Ten eerste neemt VoiceTronics de telecomdiensten van Connectivity Solutions over, wat voor Connectivity Solutions betekent dat de supportdesk groter wordt en dat klanten sneller worden geholpen. Voor onze klanten betekent deze overname een ruimer aanbod op telecomgebied.
Op onze beurt maken wij gebruik van de IT-diensten van Connectivity Solutions. Dankzij de uitbreiding met deze diensten ondersteunen we onze klanten vanaf heden ook op het gebied van online werken, wat zorgt voor meer efficiëntie. Denk aan werkenin de Cloud, overal en vanaf ieder device veilig inloggen op het netwerk, veiligheid en netwerkbeheer.  

Klaar voor de toekomst

De kennisverbreding en capaciteitsvergroting die deze samenwerking teweegbrengt is essentieel. Zeker in het huidige tijdperk waarin de technologische ontwikkelingen zich in rap tempo opvolgen. Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst. Met elkaar en met u!

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact op, tel. 073 518 60 60.