VoiceTronics neemt de activiteiten van Kanters telecom over.

Maandag 19 januari 2015, Nieuwkuijk

Per  19 januari 2015 neemt VoiceTronics de activiteiten van Kanters Telecom, specialist op het gebied van vaste telefonie, over. Kanters Telecom is sinds 1995 actief in de telecombranche. Oprichter Hans Kanters  spreekt over een ‘geslaagde overname om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen’.

“Kanters Telecom heeft gezocht naar een geschikte kandidaat om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met deze stap garanderen wij bredere dienstverlening op het gebied van IP, internetdienstverlening én continuïteit voor onze klanten”, aldus Hans Kanters. VoiceTronics en Kanters Telecom hebben een gezamenlijke historie. “Onze bedrijven hebben eerder samengewerkt en wij zien in de dienstverlening en het portfolio van VoiceTronics een aanvulling op onze bestaande producten en diensten.”

Uitbreiding producten en diensten

Door de overname van Kanter Telecom kan VoiceTronics haar snel uitbreiden richting zuid-oost Brabant en kunnen we de klanten van Kanters Telecom kennis laten maken met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vaste- en mobiele telefonie.

Kennismaking

De komende periode maken de medewerkers van VoiceTronics graag kennis met de klanten van Kanters Telecom. Hiervoor zullen wij de klanten persoonlijk benaderen voor een vrijblijvend bezoek. Ook zal vanaf heden alle communicatie via VoiceTronics verlopen. De dienstverlening zal minimaal op hetzelfde hoge niveau liggen.