Voicetronics neemt OfficeTel over

NIEUWKUIJK, 7 juli 2015 - VoiceTronics neemt per 1 augustus de activiteiten over van het Eindhovense OfficeTel, leverancier van maatwerk telecom-oplossingen. Dankzij de overname kunnen de klanten van OfficeTel kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vaste- en mobiele telefonie.

OfficeTel-oprichter Harry Schot gaat zich vanaf augustus volledig focussen op zijn andere bedrijf, dat gespecialiseerd is in ICT-oplossingen. Hij spreekt over een ‘zeer geslaagde overname'. 'In mijn zoektocht naar een geschikte overnamekandidaat kwam ik uit bij VoiceTronics, een partij die beschikt over de juiste professionals, een uitstekende service en een goed bereikbare helpdesk', aldus Schot.  

Brede dienstverlening

Eerder dit jaar nam VoiceTronics al Kanters Telecom uit Son en Breugel over. De full service provider kan met deze twee overnames zijn activiteiten nog sneller uitbreiden in Zuidoost-Brabant. Klanten kunnen hierdoor rekenen op continuïteit én een brede dienstverlening op het gebied van hoogwaardige VoIP-, data en mobiele diensten. VoiceTronics levert onder meer een unieke vast-mobiel integratie. Oplossingen variëren van doorschakelingen tot volledige integratie, zoals Managed Mobile. Deze dienst overschrijdt absolute grenzen op het gebied van vast-mobiel integratie door vaste telefonie en mobiele telefonie met elkaar te verenigen.

Persoonlijke aanpak

Naast een breder scala aan producten en diensten worden klanten van OfficeTel een persoonlijke aanpak en een hoogwaardige service geboden. De komende periode maakt VoiceTronics graag kennis met de relaties van Officetel. Zij zullen worden benaderd voor een vrijblijvend bezoek. Vanaf 1 augustus zal alle communicatie van OfficeTel via VoiceTronics verlopen. Voor meer informatie over VoiceTronics of vragen omtrent de overname kunt u contact opnemen met Alex van Herpen of Jordi van Essen 073-5186060.