Onze organisatie

Uw Business partner in Telecom & ICT

 VoiceTronics is uw partner in business als het gaat om Telefonie & ICT totaaloplossingen voor de zakelijke markt. Vanuit ons kantoor in Drunen leveren wij onze diensten voornamelijk in de regio Waalwijk, Tilburg, 's-Hertogenbosch en Eindhoven waarbij efficiency, effectiviteit en continuïteit voorop staan. Door onze kennis van zaken en inzicht in bedrijfsprocessen bieden wij een communicatieoplossing op maat die uw Telecom & ICT kosten aanzienlijk verlagen en de efficiency in uw organisatie verhoogt.

Wij zijn altijd in de buurt

VoiceTronics heeft bewust gekozen voor een regionale focus. Dat stelt ons in staat onze drempel laag en onze service persoonlijk te houden. Zo heeft u bij VoiceTronics een vaste contactpersoon voor al uw vragen en kunt u altijd even bij ons binnenlopen als u in de buurt bent.

Voor onze klanten buiten de regio werken wij veelal met trouwe partners die onze service en kwaliteit uitdragen. 

 

Specialisme in huis

Of het nu gaat om grotere mobiliteit, glasvezeltrajecten, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van een complete (open source) telefonieomgeving, VoiceTronics heeft hiervoor de kennis en kunde in huis.

Ontzorging in Telecom & ICT

Als telecom- en dataspecialist nemen wij u deze zorg graag uit handen. Met één aanspreekpunt voor al uw communicatie zaken bieden wij u de juiste en betaalbare totaaloplossing op het gebied van telefonie-, data- en netwerksystemen.

Algemene voorwaarden

Per 1 januari 2017 zijn er nieuwe Algemene Voorwaarden van toepassing op onze offertes en lopende opdrachten. Tevens zullen deze aangepaste voorwaarden van toepassing zijn op doorlopende opdrachten, zonder dat daarvoor vereist is dat elke keer de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden schriftelijk wordt vastgelegd.

Privacy Statement

Natuurlijk hanteren wij een privacy statement. Klik hier voor meer informatie