ParkNed Waalwijk

ParkNed Waalwijk

ParkNed BV exploiteert in Waalwijk een glasvezelnetwerk voor bedrijven en instellingen op de bedrijventerreinen Haven 1 tot en met 7 en op het bedrijventerrein Zanddonk. Hierdoor beschikken alle bedrijven in Waalwijk over een toekomstvaste, zeer betrouwbare en supersnelle verbinding.

Het gebruik van New Media, Social Media, Internet, cloud computing en allerlei andere vormen van ICT dienstverlening resulteren erin dat alle organisaties afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van informatiestromen. Een betrouwbare en snelle infrastructuur is vereiste.

ParkNed biedt met glasvezel uitkomst als de communicatie-infrastructuur van de toekomst. Het creëren van een open en onafhankelijke infrastructuur is hierbij het uitgangspunt. De missie van ParkNed BV is om alle bedrijven, organisaties en instellingen in Waalwijk de mogelijkheid te bieden van een aansluiting op een kwalitatief hoogwaardig en gelijktijdig betaalbaar glasvezelnetwerk: Het communicatienetwerk van de toekomst!

Wilt u ook meedoen?

Glasvezel betekent ook maximale keuzevrijheid uit alle beschikbare diensten. Op het
glasvezelnetwerk van ParkNed bieden wij onze glasvezeldiensten aan. U kiest
eenvoudig via het bestelformulier welk abonnement het beste bij u past. 

VoiceTronics levert meer......

Naast deze internetdienst levert VoiceTronics ook geld besparende en nuttige diensten zoals telefonie (Voice over IP) en diverse andere cloud diensten welke binnen handbereik zijn nu u beschikt over onze glasvezeldienst!

Downloads